Forside
Suka's
Killinger
Fertile hunkatte
Kastrater
Birmaen
Galleri
LinksSuka's

Suka’s Hellige Birmaer er et lille Fifé-registreret opdræt, medlem af hovedklubben Jyrak og specialklubben Klubben for Den Hellige Birma.

Det hele startede faktisk da min datter Christina (Thami`s) købte 2 dejlige eksemplarer hos Gerda og Erik Andersen, Jente`s Nikoline og Jente`s Celio, jeg var solgt til stanglakrids! I 1993 fik jeg lov at købe den dejlige blåmaskede dreng, Jente`s Claudio, som jeg drog på udstilling med og som opnåede at blive Grand International Champion. Senere kom pigerne til, Jente`s Halina og Thami`s Ophelia. Mit første kuld blev født i 1995.

I mit opdræt lægger jeg stor vægt på sunde, harmoniske og tillidsfulde killinger. Opvægsten her består af 4 faser:

  1. Fødekassen
  2. Kravlegården
  3. Hele killingeværrelset
  4. Hele huset som legsplads ( når de er gamle nok til at færdes på trapperne ) og med adgang til løbegård.

Ved køb af killing fra Suka`s opdræt, medfølger som minimum:

  • Fifé stamtavle
  • Sundhedsattest ( Centrum Dyreklinikken Vejle )
  • Kælekatte vil, når de flytter hjemmefra, være fuldt vaccineret, neutraliseret ( kastreret / steriliseret )  microchippet m / registrering og har fået ormekur.

Jeg skal gøre opmærksom på at mine killinger ikke bliver solgt til det farlige fritløbsliv og de bliver ikke solgt til et liv som alenekatte, et hjem med en anden kat eller en kattevenlig hund, vil blive foretrukket. Interesserede er velkomne til at kontakte mig pr. e-mail,sms,messenger eller telefon, for nærmere aftale om besøg her i hjemmet.